Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svari S400 | Waga łazienkowa

Preces kods: BODYCOMPOSITIONSCALES400
ID: 472077
Xiaomi
31.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 31.90 €: 26 gab.

Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svari S400 | Waga łazienkowa | 0,1 kg - 150 kg, Bluetooth 5.0, 3x AAA

Pārbaudiet, vai jūsu ķermenis ir vesels

Vai jūs interesē, cik veselīgs ir jūsu ķermenis? Vienkārši uzkāpiet uz Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svariem S400, lai to uzzinātu. Šie svari precīzi mēra jūsu ķermeņa datus un sniedz detalizētu jūsu fiziskā stāvokļa analīzi, identificējot slēptos aptaukošanās riska faktorus. Tas ļauj jums zinātniski pārvaldīt savu ķermeņa formu un veselību.

Precīzs bioelektriskās pretestības mērījums

Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svari S400 izmanto divu frekvenču bioelektriskās impedances mērījumus, nodrošinot jaunu precizitātes līmeni. Mainot augstfrekvences un zemfrekvences strāvu, svari var precīzi izmērīt intracelulāro un ekstracelulāro šķidrumu impedances vērtības. Tas ļauj svariem precīzi noteikt tādus fiziskos datus kā ķermeņa tauku saturs, ūdens līmenis un muskuļu masa.

Zelta standarts tauku mērījumos

Ķermeņa tauku mērīšana ar Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svariem S400 ir profesionāla un precīza. Svaru korelācijas koeficients ir ≥0,93 attiecībā uz tādiem galvenajiem datiem kā ķermeņa tauku procentuālais daudzums un tauku masa, kas atbilst DEXA nozares zelta standartam. Tādējādi varat būt droši, ka saņemtie dati ir uzticami un precīzi.

25 ķermeņa sastāva rādītāju analīze

Ar vienu svēršanu var izveidot 25 ķermeņa kompozīcijas rādītāju analīzes pārskatu, novērtējot tādus parametrus kā tauku saturs, muskuļu masa, ūdens līmenis, olbaltumvielu un kaulu minerālblīvums. Svari novērtē arī viscerālo tauku indeksu un identificē slēptos aptaukošanās riskus. Veicot padziļinātu veselības stāvokļa analīzi, jūs varat ātri un viegli noteikt jebkādas izmaiņas.

Visai ģimenei

Pateicoties tauku mērīšanas algoritmam, ko var kalibrēt jauniešiem, Xiaomi S400 svari ir piemēroti visiem ģimenes locekļiem. Vecāki var ātri novērtēt savu bērnu veselības stāvokli un pielāgot diētu un fizisko aktivitāšu grafiku, lai uzturētu veselīgu svaru un ķermeņa tauku līmeni, izvairoties no riskiem, kas saistīti ar aptaukošanos.

Sirds ritma uzraudzība

Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svari S400 ļauj uzraudzīt sirdsdarbības frekvenci miera stāvoklī. Augsts vai zems sirdsdarbības ātrums var liecināt par veselības problēmām, tāpēc ir vērts to sekot līdzi. Ar Xiaomi S400 vannas istabas svariem sirdsdarbības uzraudzība kļūst ērta.

Daudzfunkcionāli svēršanas režīmi

Svari piedāvā vairākus svēršanas režīmus: mazu priekšmetu mērīšanu ar precizitāti 0,1 kg, bērnu un mājdzīvnieku svēršanas režīmu, viesu režīmu, kurā mērījumu dati netiek saglabāti, un plašu mērījumu diapazonu no 0,1 kg līdz 150 kg. Izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home, varat ātri pārslēgties starp režīmiem, piemēram, svēršana ar bērnu vai līdzsvara tests.

Precizitāte un stabilitāte ar ilgu akumulatora darbības laiku

Xiaomi ķermeņa kompozīcijas svariem S400 ir lieli elektrodi, kas nodrošina lielāku vadītspēju, un lielāka, neslīdoša virsma, kas nodrošina stabilitāti. Akumulators jānomaina tikai ik pēc sešiem mēnešiem, nodrošinot ilgāku un labāku lietošanu visai ģimenei.

Interaktīvs displejs

Svaru displejā var redzēt galvenos datus, piemēram, tauku saturu, sirdsdarbības ātrumu un akumulatora uzlādes līmeni. Izmantojot lietotni Mi Home/Xiaomi Home, varat jebkurā laikā saņemt detalizētus pārskatus, kas palīdzēs jums labāk izprast savu veselību.

Automātiska sinhronizācija un tūlītēja piekļuve

Svaru var savienot ar tālruni, izmantojot Bluetooth® vārteju. Mērījumu dati tiks automātiski saglabāti un augšupielādēti serverī, ļaujot tos ērti apskatīt jebkurā laikā, izmantojot lietotni.

Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    10.10.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    11.10.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    10.10.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    11.10.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    07.10.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Xiaomi
Svars&dimensijas
Svars 1.8
Iepakojums
Svars 1.80 kg
Kastes izmērs 3.30 x 32.80 x 33.00 cm