Izglītojoša spēle "Alphabet smart BINGO"

Preces kods: GRA_ALFABET_BINGO
ID: 445921
11.89 € / gab.
  • Pieejams par cenu 11.89 €: 47 gab.

Izglītojoša spēle "Alphabet smart BINGO"

Apraksts
Izglītojoša spēle "Alphabet smart BINGO"


Izglītojošā spēle "Alfabēts. Gudrais Bingo" (3-7 gadi) no "Kapitan Nauka" ir aizraujoša spēle ar zīmēšanas ratu, kas iepazīstina pirmsskolas vecuma bērnus ar burtu pasauli. Pateicoties aktīvai mācīšanās formai, bērni mācās atpazīt burtus, atšķirt to formu no citiem burtiem un savienot tos ar atbilstošo skaņu un vārda nozīmi, kas sākas ar konkrēto burtu. Vienlaikus viņi attīsta vizuālo un dzirdes uztveri un uztveres spējas. Tā ir lieliska apmācība, lai sagatavotu bērnus mācīties lasīt.


Vārdu krājuma un lingvistiskās iztēles attīstīšana


Smart Bingo ir lieliska spēle visai ģimenei un lieliska iespēja apgūt, cita starpā: krāsas un burtus. Pateicoties tām, bērni attīstīs vizuālo uztveri, uztveri un koncentrēšanās spējas. Spēles var būt arī interesants mācību palīglīdzeklis skolotājiem ikdienas nodarbībās bērnudārzā.


Magdalena Tokarčīka - pirmsskolas skolotāja, bloga Przedszkolankowo.pl autore un privāti trīs zēnu māmiņa.


B ir kurpe, u ir bišu strops, z ir pulkstenis! Izglītojošā spēle "Alfabēts. "Gudrais Bingo" (3-7 gadus veciem bērniem) ir spraiga izklaide, kuras laikā pirmsskolas vecuma bērni mācās un atceras burtus un vārdus, kas sākas ar konkrētu burtu, un to nozīmes. Zinātniskās spēles "Kapteinis" pamatā ir labi zināmās bingo spēles noteikumi - jāatrod un jāatzīmē uz tāfeles burti vai attēli, kas uzzīmēti uz zīmēšanas rata. Uzvar tas, kurš pirmais aizpilda četras blakus esošās vietas uz tāfeles (vertikāli, horizontāli vai pa diagonāli). Sarežģītākā versija attīsta arī stratēģiskās domāšanas prasmes, jo var atzīmēt tikai vienu lodziņu ar burtu vai attēlu, kurā ir divi vienādi elementi.


"Alfabēts. "Smart Bingo" ir lieliska ģimenes spēle, kas visiem dalībniekiem sniegs labu izklaidi. Krzysztof Stręcioch ir parūpējies par fantastisku grafiku. Viņa krāsainie un unikālie zīmējumi ļaus pirmsskolas vecuma bērniem vieglāk atcerēties poļu alfabēta burtus.


Spēles dēļi, žetoni un zīmēšanas ritenis ir izgatavoti no bieza kartona, kas garantē drošu spēli un izturību pat aizraujošāko spēļu laikā.


Attīstība


mācīšanās lasīt, uztveres, koncentrēšanās, acu un roku koordinācija.



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    08.08.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    09.08.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    08.08.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    09.08.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    05.08.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm