Izglītojoša puzzle spēle "Ceļš"

Preces kods: GRA_PUZZLE_DROGA
ID: 445918
15.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 15.90 €: 42 gab.

Izglītojoša puzzle spēle "Ceļš"

Apraksts
Izglītojoša puzzle spēle "The Road"


Lielā puzzle spēle "Ceļš" (3+) ir gandrīz trīs metrus gara puzle, ar kuras palīdzību var uzbūvēt daudz dažādu formu ceļu un izmantot tos, lai sacenstos ar automašīnām. Vienkārši ļaujiet vaļu savai iztēlei un izveidojiet pat trakulīgākos ceļus. Kas zina, kas var notikt uz ceļa?!? Ātrās braukšanas cienītājus gaida pārsteidzoši piedzīvojumi - viņi var pārbaudīt savas prasmes spēlē, kas attīsta stratēģisko domāšanu. Izkārtojot ceļu, bērni attīsta savu telpisko iztēli un radošumu, un, spēlējot viņi arī uzlabo savas sociālās prasmes.


Celtniecības spēles un stratēģiskās domāšanas treniņš


Spēlējot šīs puzles, ikviens var kļūt par radošu konstruktoru un lielisku autovadītāju. Iespēja sakārtot daudzus maršrutus pēc savas oriģinālās idejas rosina iztēli, māca plānot, analizēt un konstruēt. Un, pats galvenais, spēle uzlabo orientēšanos savā ķermeņa rakstā un orientēšanos telpā, kas ir nepieciešami matemātisko un valodas kompetenču attīstībā.


Katažina Doļhun - pirmsskolas un sākumskolas skolotāja, angļu un vācu valodas skolotāja, lektore un pedagoģe. Viņa vada blogu MamaMetodyk.pl.


Lielā puzle ar spēli "Ceļš" (3+) ir radoša konstruēšanas spēle, pateicoties kurai bērni mācās plānot un paredzēt savu rīcību. Puzles var savienot jebkurā secībā, izmantojot visus ceļa elementus un galus vai tikai dažus tā posmus. Savukārt auto sacīkšu spēlē dalībnieki plāno ātrāko ceļu līdz uzvarai, ņemot vērā ceļa zīmes un ātruma ierobežojumus. Tādējādi viņi attīsta loģisko domāšanu, iztēli un orientēšanos telpā.


Aleksandras Płocińskas krāsainās ilustrācijas piesaista uzmanību ar atraktīvām detaļām un rosina uz konstruēšanas un stratēģiskām spēlēm.


Ceļa, signālu un automašīnu likšanas puzles ir izgatavotas no bieza kartona, kas garantē drošu spēli un izturību pat aizraujošāko spēļu laikā.


Izstrādājums


telpiskā iztēle, loģiskā domāšana, radošums, smalkā motorika.



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    08.08.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    09.08.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    08.08.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    09.08.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    05.08.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm