Izglītojoša spēle "Labi saskaitīt, Bebrs!"

Preces kods: GRA_LICZ_DOBRZE_BOBRZE
ID: 445917
15.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 15.90 €: 29 gab.

Izglītojoša spēle "Labi saskaitīt, Bebrs!"

Apraksts
Izglītojoša spēle "Labi saskaitīt, Bebrs!"


"Skaitīt labi, bebrs" (3-6 gadus veciem bērniem) ir skaitīšanas spēle pirmsskolas vecuma bērniem, ar kuru viņi var kļūt par matemātiskā Tetrisa meistariem. Spēlētāji pievienojas atjautīgo bebru komandai un sacenšas viens ar otru, lai sakrautu koka sijas. Uzvar tas, kurš pirmais no tām uzbūvē dambjus.


Spēlētāji var izvēlēties vienu no diviem spēles veidiem - viņi var skaitīt līdz 10 vai līdz 20. Izmantojot tāfeli ar norādi, viņi zīmē koka baļķi un izdomā, kā to sakārtot, lai pēc iespējas ātrāk izveidotu dambi. Pateicoties īpašiem žetoniem, viņi var izlemt, kāda garuma sijas viņiem ir vajadzīgas, vienlaikus vingrinoties saskaitīšanā un atņemšanā. Uzvarētājs ir tas, kurš demonstrē refleksus, atjautību, atjautību skaitļošanā un loģisko domāšanu.


Labi rēķini, bebri ir ārkārtīgi aizraujoša spēle pirmsskolas vecuma bērniem. Tās mehānika ir balstīta uz STEM metodi, t. i., inovatīvu pieeju mācībām, kas attīsta matemātisko un loģisko domāšanu un kompetences, kas nepieciešamas jauno tehnoloģiju pasaulē, radot iespēju pieņemt izaicinājumus un risināt problēmas.


Vienlaikus spēle māca veselīgu konkurenci. Tas ir arī lielisks veids, kā attīstīt koncentrēšanās spējas, atjautību un neatlaidību risinājumu meklēšanā. Spēles var pielāgot spēlētāju matemātiskajām prasmēm, tāpēc bebru sacensībās var piedalīties dažāda vecuma un temperamenta pirmsskolas vecuma bērni.


Plāksnes un žetoni ir izgatavoti no bieza kartona, kas garantē izturību pat aizraujošāko spēļu laikā.


No eksperta viedokļa


Lieliska spēle bērniem, kuri jau zina skaitļus un tagad mācīsies saskaitīt un atņemt no 1 līdz 20. Iejūtoties čaklo bebru lomā, viņi būvēs aizsprostu un vienlaikus attīstīs spēju salīdzināt skaitļus un saskatīt matemātiskās sakarības. Aizraujoša spēle ar draudzīgiem dzīvniekiem - es to ļoti iesaku!


Kinga Gałązka - matemātiķe, Izglītības attīstības centra eksperte, Lodzas provinces skolotāju mācību centra konsultante.


Attīstība


saskaitīšana un atņemšana, loģiskā domāšana, atmiņa, uztvere



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    08.08.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    09.08.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    08.08.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    09.08.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    05.08.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm