Zakodowany Zamek. Gra Na Kodowanie

Preces kods: GRA_ZAKODOWANY_ZAMEK
ID: 445913
15.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 15.90 €: 23 gab.

Zakodowany Zamek. Gra Na Kodowanie

Apraksts
Kodēta slēdzene. Kodēšanas spēle


Uzziniet kodēšanas noslēpumus. Sakārtojiet pareizo kāršu secību, lai sagatavotu ceļu uz dārgumiem, un piedzīvojiet lielisku piedzīvojumu! Spēlējiet vienatnē vai kopā ar komandu un metiet izaicinājumu spokam!


Kodētā pils ir spēle, kurā tu spēlē gudra burvja lomu un izstrādā stratēģiju, lai savāktu četrus dārgumus, pirms spoks iznāk no pils torņa! Apgūstiet zīmju un grafisko simbolu valodu, izmantojiet savu atjautību un loģisko domāšanu, lai izstrādātu ceļu līdz iekodētajām trofejām.


Šī spēle ir iespēja apgūt kodēšanas pamatus, neizmantojot datoru. Krāsainas ilustrācijas un interesants sižets rosinās jūsu bērnu uz spēli, kuras laikā viņš vingrināsies ziņojumu un algoritmu veidošanā. Tā attīstīs loģisko domāšanu, radošumu un spēju koncentrēties uz uzdevumu. Spēles kooperatīvais variants iemācīs sadarboties, lai izstrādātu uzvaras stratēģiju. Jūs varat spēlēt arī vienatnē un radoši pavadīt laiku, kad tuvumā nav citu galda spēļu entuziastu!


Kodu slēdzene jau no agras bērnības ļaus jums praktizēt profesionāliem programmētājiem nepieciešamās prasmes. Koncentrācija, pacietība un neatlaidība ir galvenās iemaņas jūsu profesionālā ceļa veidošanā. Tā vietā, lai iegaumētu informāciju, visa pamatā ir domāšana un eksperimentēšana.


Kodowany Zamek spēles priekšrocība ir STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) - jaunas pieejas mācībām izmantošana, integrējot eksaktās zinātnes, modernās tehnoloģijas, inženierzinātnes un matemātiku. Tas viss loģiskās domāšanas, problēmu risināšanas, radošuma un sadarbības prasmju attīstīšanai.



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    08.08.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    09.08.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    08.08.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    09.08.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    05.08.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm