Izglītība "Sylaba Do Sylaby"

Preces kods: GRA_SYLABA_DO_SYLABY
ID: 445912
11.89 € / gab.
  • Pieejams par cenu 11.89 €: 44 gab.

Izglītība "Sylaba Do Sylaby"

Apraksts
Izglītojoša spēle "Syllable To Syllable"


Izglītojošā spēle "Syllable to Syllable" (4-8 gadus veciem bērniem) ir klasiska attēlu puzle, kas atbalsta lasīšanas prasmes, izmantojot zilbju analīzi un sintēzi. Atkarībā no izmantotās metodes zilbju salikšana ir viens no lasītprasmes apguves posmiem. Bērni pāriet no zilbju atpazīšanas uz to savienošanu vārdos. Spēlējoties ar krāsainiem žetoniem, tiek iesaistītas redzes, dzirdes un taustes maņas, pateicoties kurām bērns efektīvāk tiek galā ar jauno izaicinājumu mācīties lasīt.


Vārdu krājuma un lingvistiskās iztēles attīstība


Spēlēšanās ar zilbēm atvieglo mācīšanos lasīt, jo bērns vispirms atpazīst vārda daļas (zilbes) un tikai pēc tam apvieno tās ar pārējiem elementiem, beigās saliekot tos vārdā. Tas ir nedaudz līdzīgi kā būvēt māju no vairākiem lielākiem elementiem, nevis vairākiem desmitiem mazu - tā ir vieglāk. Bērnus var mudināt spēlēties ar zilbēm jau pirmsskolas vecumā. Mācīties lasīt kļūst daudz vieglāk, izmantojot šo spēli.


Anna Jankovska, pedagoģe, blogu Tikai mammām un Aktīvā lasīšana autore.


Spēle "Zilbe uz zilbi" satur bagātīgu izteiksmīgu materiālu. Vienkāršākajā spēles variantā bērns nosauc ilustrācijas, sadala vārdu zilbēs un pēc tam no tām veido vārdu. Spēli ir vērts sākt, izvēloties vienkāršus vārdus bez digrafiem, kas sākas ar atvērtu zilbi, piemēram: fish-ba, lo-dy, ze-gar. Sarežģītākā versijā bērns veido vārdus bez ilustrācijām, bet var izmantot fona krāsas mājienu. Paaugstināti spēlētāji var spēlēt ar visiem žetoniem un veidot vārdus, ko piedāvā viņu iztēle. Komplektā ir 32 zili žetoni divskaņu vārdu sacerēšanai, 48 oranži žetoni trīsskaņu vārdu sacerēšanai, 64 sarkani žetoni četrskaņu vārdu sacerēšanai un instrukcija ar 4 spēles variantiem.


Magdalēnas Popovičas (Magdalena Popovics) krāsainās, kontrastējošās ilustrācijas atvieglo mācīšanos lasīt, un spēle ar puzli attīsta vārdu krājumu, vizuālo uztveri un nostiprina lasīšanas virzienu no kreisās uz labo pusi.


Žetoni ir izgatavoti no bieza kartona, kas garantē drošu spēli un izturību pat aizraujošāko spēļu laikā.


Attīstība


mācīšanās lasīt, runas attīstība, koncentrēšanās, smalkā motorika.



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    04.11.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    05.11.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    01.11.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    05.11.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    29.10.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm