Gra Edukacyjna "Historia Polski"

Preces kods: GRA_HISTORIA_POLSKI
ID: 445908
15.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 15.90 €: 31 gab.

Gra Edukacyjna "Historia Polski"

Apraksts
Izglītojoša spēle "Polijas vēsture"


Aizraujošs ceļojums cauri gadsimtiem


Izglītojošā spēle "Polijas vēsture" (vecumā no 7 līdz 99 gadiem) ir lielisks piedzīvojums ceļojumu laikā un vēstures kuriozu cienītājiem. Spēlētāji sacenšas par uzvaru un iepazīst seno Polijas iedzīvotāju dzīvi. Papildu uzdevumi, kas ietver attēlu meklēšanu no kartītēm uz galda, dažādo spēles gaitu un vienlaikus vingrina uztveri un refleksus.


Ko pārdeva audumu zālē? Kā ģērbās muižnieki? Kur varēja kuģot ar kuģi "Batory"? - atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem var atrast aizraujošas izklaides laikā. Vēstures izzināšana caur jautrību


Nav viegli rosināt bērnus mācīties vēsturi. Informācijas daudzums, kas jāatceras, var būt nepārvarams. Tāpat ir grūti apvienot atsevišķus faktus un datumus vienotā veselumā. Ģimenes spēle ir lielisks iegansts vēstures apguvei jautrā gaisotnē. Sacensības cauri gadsimtiem palīdzēs bērniem labāk izvietot svarīgus notikumus laika līnijā. Pievilcīga grafika un sacensību elements mudinās apgūt un paplašināt skolā iegūtās zināšanas.


Emka Kowalska, blogs obibooki.pl, raidījuma "Izlasi man šo stāstu" vadītāja TVP Historia


Spēle "Polijas vēsture" parāda, ka vēsturi var apgūt interesantā un mūsdienīgā veidā. Skrienot pa tāfeli, spēlētāji atbild uz jautājumiem, kas saistīti ar Polijas vēsturi un tās kādreizējiem iedzīvotājiem, veic uzdevumus, kas aprakstīti kustību kartēs, un meklē cilvēkus un priekšmetus uz tāfeles, kas norādīti uz novērošanas spēles kartēm.


Vēsturiskā ekspedīcija rosina zinātkāri par pasauli, māca loģisko domāšanu, ļauj iepazīt dažādus vēstures periodus un pamanīt to unikalitāti. Tā vietā, lai iegaumētu datumus, spēlētāji iepazīst plašo kultūras un sociālo kontekstu.


Zuzannas Wollny, kura specializējas vēsturisko stāstu bērniem veidošanā, krāsainās ilustrācijas piesaista uzmanību ar atraktīvām detaļām un veicina Polijas vēstures izzināšanu.


Spēles dēlis ir izgatavots no bieza kartona, kas garantē drošu spēli un izturību pat aizraujošāko spēļu laikā.


Izstrādājums


vēsture, pasaules izzināšana, uztveres spējas, atmiņa



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    08.08.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    09.08.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    08.08.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    09.08.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    05.08.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm