Izglītība "Alfabet Na 3 Sposoby"

Preces kods: GRA_ALFABET_3_SPOSOB
ID: 445907
15.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 15.90 €: 40 gab.

Izglītība "Alfabet Na 3 Sposoby"

Apraksts
Izglītojoša spēle "Alfabēts 3 veidos"


Izglītojošā spēle "Alfabēts 3 veidos" (3-7 gadus veciem bērniem) ir vienkārša un efektīva spēle, kas iepazīstina pirmsskolas vecuma bērnus ar mācīšanos lasīt poļu un angļu valodā trīs soļos: no burtu apgūšanas, caur to savienošanu ar vārdu nozīmi līdz pat savu vārdu veidošanai. Pateicoties trim spēļu variantiem: puzles, atmiņas, vārdu mīklas, bērni apgūst poļu un angļu alfabētu, nostiprina burtu formas un mācās tos salikt vārdos. Vienlaikus viņi attīsta lingvistisko iztēli un acs-rokas koordināciju, kas ir būtiska, mācoties lasīt un rakstīt.


Atmiņas un lingvistiskās iztēles trenēšana


A ir alpaka, b ir... banāns, c ir... cirks! Ar spēli "Alfabēts 3 veidos" (3-7 gadi) pirmsskolas vecuma bērni mācīsies atpazīt burtu formu, savienot attēlus ar vārda pirmo burtu un veidot vienkāršus vārdus, piemēram, mamma, tētis, lelle vai mašīna.


Apvienojot trīs spēles variantus (mīklu, atmiņas, vārdu mīklu), spēle iepazīstina bērnu ar burtiem un iepazīstina ar lasīšanu. Puzles salikšana un burtu žetonu pieskaņošana konkrētam attēlam (katrs puzles pāris ļauj patstāvīgi pārbaudīt kļūdu) attīsta loģisko domāšanu un acu un roku koordināciju, kas nepieciešama, mācoties lasīt, rakstīt un zīmēt. Atmiņas spēle (izmantojot puzles ar zīmējumiem un žetoniem) vingrina vizuālo uztveri un nostiprina spēju atpazīt burtus. Vārdu puzles veido lingvistisko iztēli un veicina vārdu spēli, atklājot bērnam vārdu un to nozīmju pasauli. Paaugstinātie spēlētāji var izveidot pēc iespējas vairāk vārdu laikā vai izdomāt atrunas. Abpusējs plakāts ar alfabētu poļu angļu valodā un krāsainiem zīmējumiem palīdzēs atcerēties visus poļu valodas burtus.


Agņeškas Ulatovskas (Agnieszka Ulatowska) krāsainās un reālistiskās ilustrācijas atvieglo vārdu atpazīšanu un veicina jautru burtu apgūšanu, ļaujot pakāpeniski spēlēt spēles, kas iepazīstina ar lasīšanas apguvi.


Puzles un žetoni ir izgatavoti no bieza kartona, kas garantē drošu spēli un izturību pat aizraujošāko spēļu laikā.


Attīstība


mācīšanās lasīt, angļu valodas apguve, atmiņa, acu un roku koordinācija.



Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    04.11.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    05.11.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    01.11.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    05.11.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    29.10.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm