Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black | Bezvadu

Preces kods: XIAOMIREDMIBUDS4PROBLACK
ID: 441742
Xiaomi
82.99 € / gab.
  • Pieejams par cenu 82.99 €: 163 gab.

Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black | Bezvadu austiņas | ANC, IP54

Neticama skaņa

Svētki jūsu ausīm - Redmi Buds 4 Pro ir sertificētas kā Hi-Res Audio Wireless austiņas un atbalsta LDAC audio kodeku ar pārraides ātrumu līdz 990 kbps, kā arī 96 kHz/24 bitu un lielāku audio izšķirtspēju. Austiņas spēj samazināt troksni līdz pat 43 dB, bloķējot līdz pat 99,3 % ārējo trokšņu, ļaujot jums mierīgi un klusi baudīt mūziku.

Divi dinamiskie pārveidotāji

Redmi Buds 4 Pro ir aprīkotas ar pilnīgi jaunu dubulto dinamisko skaļruņu sistēmu, kas sastāv no 10 mm alumīnija sakausējuma diafragmas un 6 mm titāna diafragmas augstajām frekvencēm. Kopā šie divi draiveri nodrošina kristāldzidrus augstos un bagātīgus zemos toņus dažādos žanros.

Lai gūtu dzīvās mūzikas pieredzi

Redmi Buds 4 Pro ir aprīkotas ar pilnīgi jaunu iegremdējošas skaņas sistēmu, kas izmanto Xiaomi patentētu HRTF skaņas algoritmu, lai simulētu reālu skaņu un nodrošinātu patiesi aizraujošu video pieredzi, kas ir saderīga ar dažādiem skaņas avotiem un atskaņošanas ierīcēm.

Dubultās caurspīdības režīms

Parastā caurredzamības režīmā varat dzirdēt apkārtējo vidi, nenoņemot austiņas. Varat arī pārslēgties uz paaugstinātas skaidrības režīmu, ja nepieciešams ar kādu aprunāties aci pret aci.

Inovatīva vēja trokšņu samazināšanas tehnoloģija

Katrā austiņā ir iebūvēts metāla vēja vairogs, kas efektīvi samazina vēja troksni, kā arī patentēts vēja trokšņu samazināšanas algoritms, kas automātiski ieslēdzas, kad vējš sasniedz noteiktu ātrumu, lai jūs varētu netraucēti baudīt brīvdabas aktivitātes.

Kristālskaidra zvanu kvalitāte

Katram no trim mikrofoniem ir sava funkcija, un tie precīzi atveido balss skaņas, efektīvi filtrējot ārējos trokšņus. Zvanu kvalitāti vēl vairāk uzlabo trokšņu samazināšanas algoritms, izmantojot neironu tīklu.

Līdz 36 stundām darbības

Ar vienu uzlādes reizi klausieties mūziku līdz 9 stundām vai līdz pat 36 stundām, izmantojot ar uzlādes futrālīti. Un, ja steidzaties un aizmirsāt uzlādēt, pēc 5 minūšu ilgas uzlādes austiņas var atskaņot līdz pat 2 stundām mūzikas.

Vieda savienojamība ar divām ierīcēm

Austiņas var savienot ar divām Android, iOS vai Windows ierīcēm vienlaicīgi, ļaujot izmantot vienas un tās pašas austiņas, atrodoties birojā. Saderīgās MIUI ierīcēs, atverot uzlādes vāciņu pie tālruņa, automātiski parādās uznirstošais logs ātras savienošanas pieprasījumiem.

Skārienvadība

Katra austiņa ir aprīkota ar sensoru, kas ļauj apturēt mūziku un pārslēgt režīmus ar īsu vai garu nospiešanu.

Ergonomisks dizains

Redmi Buds 4 Pro ir inovatīvs un elegants dizains ar izliektām malām. Tās ir arī ergonomiski veidotas, lai samazinātu spiedienu auss kanālā, un sver tikai aptuveni 5,0 gramus, nodrošinot ērtu lietošanu.

Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    15.05.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    17.05.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    17.05.2024 No 3.63 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    16.05.2024 No 3.62 €
  • Express piegāde
    13.05.2024 No 2.50 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte, Incredit lizings
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Xiaomi
Svars&dimensijas
Svars 0.17
Iepakojums
Svars 0.17 kg
Kastes izmērs 3.50 x 10.00 x 10.00 cm