Drewniany Zestaw Gier 6w1

Preces kods: ZDR.MM-006
ID: 438985
22.91 € / gab.
  • Pieejams par cenu 22.91 €: 43 gab.

Drewniany Zestaw Gier 6w1

AprakstsKoka spēļu komplekts 6in1

Koka spēļu komplekts ir priekšlikums bērniem no 3 gadu vecuma. Rotaļlieta ir pilnībā izgatavota no koka, kas padara to izturīgu un drošu jūsu bērnam. Komplektā ietilpst liels koka statīvs un 2 divpusēji koka dēļi. Spēli var spēlēt divi līdz četri spēlētāji.

Spēlējot ar šo komplektu, varēs trenēt roku un acu koordināciju un uzlabot motoriku. Spēles ne tikai izklaidē, bet galvenokārt attīsta iztēli, māca paredzēt un pieņemt lēmumus. Tās attīsta sociālās un savstarpējo attiecību prasmes.

Lielā statīva abās pusēs ir dambrete. Šo spēli var spēlēt 2 vai 3 spēlētāji, kuri novieto savas figūras uz zvaigznes pleca. Uzvar spēlētājs, kurš pirmais pārvieto visas savas figūras uz zvaigznes pretējo plecu.

Uz pirmā galda vienā pusē ir spēle Čūskas un kāpnes, bet otrā pusē ir šahs ar dzīvnieku attēliem.

Spēle "Čūskas un kāpnes" sastāv no kauliņu mešanas un savu pīķu pārvietošanas pēc kauliņā izlikto punktu skaita. Spēli var spēlēt divi līdz četri spēlētāji. Ja spēlētājs nostājas uz lauciņa ar trepju apakšējo galu, viņš pārvieto savas figūriņas pa to pakāpieniem uz augšu, savukārt, ja viņš nostājas uz čūskas galvas, viņš pārvietojas atpakaļ uz lauciņa ar čūskas asti. Protams, uzvar tas, kurš pirmais sasniedz virsotni.

Šaha spēle ar dzīvnieku attēliem, šo bērnu versiju var spēlēt 2 cilvēki. Katrs no viņiem novieto savus pīķus uz dzīvnieku attēliem galda pretējā pusē un pēc tam brīvi pārvieto tos no viena lauciņa uz otru. Ja lauks ir aizņemts ar pretinieka pēķi, mēs sagūstām pretinieka pēķi. Spēles mērķis ir sagūstīt pretinieka karali. Zināms, ka karalis ir lauva. Uzvar tas spēlētājs, kurš ķeksīša ķeksīša karali.

Uz otras spēles dēļa vienā pusē ir LUDO, bet otrā - GO.

Šajā versijā Ludo spēle ar dzīvniekiem sastāv no tā, ka visi pīšļi no lodziņiem jāpārvieto uz pildspalvu. Spēli var spēlēt 2 līdz 4 spēlētāji. Jaunākais spēlētājs sāk spēli, metot kauliņu. Pēc tam viņš pārvieto puszķi uz tik daudz laukumiem, cik ir uz kauliņa. Uzvar tas, kurš pirmais pārvieto visus savus pēķus uz pildspalvu.

GO spēle ir paredzēta diviem spēlētājiem. Spēle sākas uz tukša galda. Spēlētāji izvieto pārmaiņus melnus un baltus akmeņus līniju krustpunktos. Sacensības sāk spēlētājs ar melnajiem akmeņiem. Kad akmeņi ir novietoti uz galda, tie nepārvietojas, bet pretinieks tos var noķert. Spēles laikā vienu vai vairākus akmeņus var pārņemt, tos pilnībā aplencot, t. i., aizpildot visus tukšos laukumus ap tiem. Uzvar spēlētājs, kurš ieņem lielāko daļu pretinieka dēļa.
Lielums
- dēlis (statīvs) aptuveni 29 cm x 28 cm x 4 cm,
- spēļu dēļi aptuveni 27 cm x 28 cm x 0,3 cm,
- iepakojums: aptuveni 28,8 cm x 29,5 cm x 5 cm.
Aprīkojums


- statīvs,
- 2 abpusēji dēļi ar spēlēm,
- dambrete dambretēm: 11 zaļi, 11 sarkani, 11 dzelteni, 11 zili, 11 rozā, 11 oranži,
- šaha figūras vai čūskas un kāpnes 8 dzeltenas un 8 sarkanas,
- Ludo spēles figūras 4 sarkanas, 4 dzeltenas, 4 zilas, 4 zaļas,
- 2 klucīši,
- akmeņi 35 melni un 35 balti

Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    04.11.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    05.11.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    01.11.2024 No 4.13 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    05.11.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    29.10.2024 No 3.00 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Неизвестный
Svars&dimensijas
Svars 1.1
Iepakojums
Svars 1.10 kg
Kastes izmērs 15.00 x 14.00 x 8.00 cm