Govee H70B1 aizkaru gaisma | Aizkaru LED gaisma

Preces kods: H70B13A1
ID: 437917
179.12 € / gab.
  • Pieejams par cenu 179.12 €: 8 gab.

Govee H70B1 aizkaru gaisma | Aizkaru LED gaisma | Wi-Fi, Bluetooth, RGBIC, IP65

Dinamiski gaismas efekti ar Govee H70B1 LED aizkaru gaismu

Atklājiet hipnotizējošu gaismas šovu ar Govee RGBIC aizkaru gaismām. Aprīkotas ar 520 LED, šīs gaismas ne tikai nodrošina spilgtu apgaismojumu, bet arī ļauj veidot personalizētu gaismas horeogrāfiju. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kluss vakars vai svinīgs pasākums, šīs gaismas noteikti piešķirs papildu noskaņu.

Nepārspējams rakstu displejs

Govee aizkaru gaismekļi sastāv no 520 asaru formas gaismas lodītēm, kas nodrošina perfektu gaismas blīvumu. Šis sarežģītais dizains nodrošina skaidrākus, spilgtākus un elpu aizraujošākus gaismas rakstus, pārvēršot jebkuru telpu par burvīgu oāzi.

Atbrīvojiet savu iztēli, izmantojot DIY režīmu

Ar Govee lietotnes Govee daudzfunkcionālo DIY režīmu šīs gaismas ir vairāk nekā tikai dekoratīvas - tās ir audekls jūsu radošumam. Skicējiet savus dizainus, izvēlieties sev tīkamākos toņus un ļaujiet vaļu iztēlei.

Viegla uzstādīšana ar vairākām montāžas iespējām

Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku āķiem, līmlentei vai pakaramajiem, Govee aizkaru gaismekļiem ir pieejamas visas uzstādīšanas metodes. Izvēlieties piemērotāko un nevainojami izgaismojiet savu telpu.

Dažāds apgaismojums jebkuram gadījumam

Atzīmējiet katru mirkli ar pareizo noskaņu. No klusiem vakariem līdz jautrām ballītēm - izvēlieties no neskaitāmiem apgaismojuma efektiem, kas lieliski iederēsies jebkurā gadījumā.

Izklaide jaunā veidolā

Integrējiet Govee aizkaru gaismu ar citām Govee viedajām gaismām, izmantojot DreamView un mūzikas režīmu. Iegremdējiet sevi aizraujošā apgaismojuma pieredzē, sinhronizējot visu mājokli, lai tas dejotu mūzikas ritmā.

Inteliģenta vadība rokas stiepiena attālumā

Esat prom no mājām, bet vēlaties atstāt aiz sevis mazliet burvības? Viegli pārvaldiet savus LED aizkarus, izmantojot Govee Home lietotni. Un tiem relaksējošajiem brīžiem, kad vēlaties atpūsties, ir pieejama balss vadība ar Alexa un Google Assistant.

Paredzēts jebkurai telpai

Ar IP65 un IP44 ūdensnecaurlaidības pakāpi šīs gaismas ir paredzētas gan iekštelpām, gan āra apstākļiem. No mājīgām guļamistabām un rosīgām spēļu istabām līdz mierīgām terasēm - šīs gaismas ir daudzpusīgs apgaismojuma partneris.

Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    29.05.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    31.05.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    31.05.2024 No 3.99 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    30.05.2024 No 4.91 €
  • Express piegāde
    27.05.2024 No 2.50 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Aizdevums.lv lizings, Incredit lizings
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Govee
Svars&dimensijas
Svars 1.48
Iepakojums
Svars 1.48 kg
Kastes izmērs 10.20 x 18.00 x 23.80 cm