Govee H6009 spuldze | Smart RGBW spuldze | Wi-Fi

Preces kods: H60093C1
ID: 437916
32.90 € / gab.
  • Pieejams par cenu 32.90 €: 80 gab.

Govee H6009 spuldze | Smart RGBW spuldze | Wi-Fi, Bluetooth

Govee H6009 viedā RGBW spuldze

Izgaismojiet savu guļamistabu, virtuvi un citas telpas ar šīm krāsu maiņas viedajām spuldzēm. Ar automātiskajiem taimeriem, Alexa un Google Assistant vadību un grupu sinhronizāciju jūs varat viegli pārvaldīt vairākas spuldzes.

Vadība ar balsi, izmantojot Siri, Alexa vai Google Assistant

Pārvaldiet LED spuldzes ar vienkāršām balss komandām, izmantojot Siri, Alexa vai Google Assistant. Vienkārši uzdevumi, piemēram, spilgtuma regulēšana, ieslēgšana/izslēgšana vai krāsu maiņa, ir kļuvuši vieglāki.

16 miljoni krāsu

Ar neskaitāmām krāsu opcijām izveidot perfektu atmosfēru romantiskiem randiņiem vai spēļu vakariem ir pavisam vienkārši. Izbaudiet nomierinošu silto balto(2700K) vai spilgti dienasgaismas balto(6500K) krāsu. Abas atbilst jūsu apgaismojuma vajadzībām.

Viedās funkcijas un grafiki

Vēlaties, lai pirms gulētiešanas pie gultas iedegtos nomierinoša naktslampiņa? Smart LED spuldzēm ir intuitīva taimera funkcija. Izveidojiet grafikus, pēc kuriem tās automātiski ieslēgsies un pakāpeniski kļūs gaišākas, līdz pamostos, vai pakāpeniski aptumšosies naktī, pirms automātiski izslēdzas.

DIY (Do It Yourself) režīms

Režīmā DIY, izmantojot Govee Home lietotni, varat pielāgot līdz pat pieciem dažādiem apgaismojuma efektiem, pielāgojot to krāsas un ātrumu. Lielāka radošā brīvība sniedz iespēju veidot savu iecienītāko telpu stilu ar spilgtām krāsām un enerģisku apgaismojumu.

Garastāvokli uzlabojoši ainu režīmi

Izvēlieties kādu no 8 spilgtiem ainu režīmiem, kas noteikti uzmundrinās jūsu aktivitātes mājās. Lasīšanas režīms nodrošina nomierinošu atmosfēru, kas nepieciešama, lai pēc garas dienas baudītu labu grāmatu. Rīkojat vakariņu ballīti? Atdzīviniet to ar sveču režīmu.

Jo vairāk spuldžu, jo labāk

Grupas vadības funkcija ļauj vienlaikus pārvaldīt vairākas LED spuldzes. Ieslēdziet tās visas, mainiet to krāsas vai regulējiet spilgtuma līmeni ar vienu pogas pieskārienu. Ar lielāku apgaismojuma daudzumu guļamistabas vai virtuves dekoru atdzīvināt varēsiet bez piepūles.

Vadība, izmantojot Govee lietotni

Izmantojot Govee Home lietotni, varat attālināti kontrolēt viedās spuldzes, ja vien ir stabils Wi-Fi savienojums. Izbaudiet piekļuvi krāsu atpazīšanai, unikālām ainām un miljoniem krāsu - tas viss nodrošina pārsteidzošu apgaismojuma pieredzi.

Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    29.05.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    31.05.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    31.05.2024 No 3.63 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    30.05.2024 No 3.62 €
  • Express piegāde
    27.05.2024 No 2.50 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Bankas karte
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Govee
Svars&dimensijas
Svars 0.16
Iepakojums
Svars 0.16 kg
Kastes izmērs 6.50 x 1.30 x 6.50 cm