Govee H6057 Nakts gaisma | LED lampa | RGBICW, 100lm

Preces kods: H6057301
ID: 437907
108.46 € / gab.
  • Pieejams par cenu 108.46 €: 1 gab.

Govee H6057 Nakts gaisma | LED lampa | RGBICW, 100lm, 3000mAh, Wi-Fi, Bluetooth, Alexa, Google Assistant

RGBIC nakts gaisma ar uzlādējamu akumulatoru un baltā trokšņa funkciju

Palīdziet zīdainim, mazulim vai mazam bērnam ātrāk un mierīgāk aizmigt ar Govee H6057 nakts gaismu. Šī nomierinošā gaisma ir ideāli piemērota guļamistabām un bērnistabām, tai ir uzlādējams akumulators un daudzveidīga balto skaņu bibliotēka.

Govee H6057 gaismas galvenās iezīmes

Govee H6057 gaismas galvenās iezīmes.
  • Skaistas RGBIC krāsas
  • Spēļu režīms
  • Balto trokšņu kolekcija
  • Noderīgas funkcijas: Taimeris, spilgtuma regulēšana, krāsu temperatūras regulēšana
  • Mūzikas atskaņošana ar 360 grādu skaņu
Satriecošas RGBIC krāsas: 54 animētu ainu režīmi, kas aizraus jūsu bērnus

Govee naktslampiņai ir satriecoša RGBIC krāsu tehnoloģija, kas rada spilgtus un dinamiskus toņus, kuri noteikti piesaistīs ikviena telpā esošā uzmanību. Turklāt šī lampa var lepoties ar 54 dažādiem animētiem ainu režīmiem, no kuriem katrs ir izstrādāts, lai radītu unikālu un valdzinošu atmosfēru, kas iepriecinās un izklaidēs jūsu bērnus. Neatkarīgi no tā, vai viņi meklē nomierinošu un nomierinošu vidi, lai iemigtu, vai krāsainu un aizraujošu fonu rotaļām, šī naktslampa noteikti pārspēs viņu cerības un sagādās prieka un baudas stundas.

Nomierinošs baltais troksnis naktslampiņā - 21 skaņa iemidzinās jūsu bērnu.

Govee naktslampiņa ir aprīkota ar baltā trokšņa funkciju. Šī lampiņa piedāvā 21 dažādu skaņu, tostarp maigu lietu, okeāna viļņus un nomierinošas šūpuļdziesmas, tāpēc ir daudz iespēju, kā palīdzēt mazulim aizmigt. Ir pierādīts, ka baltais troksnis efektīvi bloķē traucējošas skaņas un rada mierinošu un pazīstamu fonu, kas var palīdzēt nomierināt uzbudinātus mazuļus un veicināt labāku miegu. Izmantojot šo nakts gaismu, varat nodrošināt bērnam mierīgu un relaksējošu vidi, kas palīdzēs bērnam ātrāk aizmigt un ilgāk saglabāt miegu.

Ērta lietošana miega laikā - iestatiet taimerus, spilgtumu un krāsu temperatūru, izmantojot lietotni.

Naktslampa piedāvā ērtu lietošanu gulētiešanas laikā, pateicoties virknei funkciju, kuras var kontrolēt, izmantojot viedtālruņa lietotni. Izmantojot lietotni, varat viegli iestatīt taimerus, lai lampiņu ieslēgtu vai izslēgtu noteiktā laikā, tādējādi atvieglojot sev vai saviem bērniem izveidot konsekventu gulētiešanas režīmu. Varat arī regulēt lampas spilgtumu un krāsu temperatūru, nodrošinot jūsu vajadzībām atbilstošu gaismas daudzumu. Neatkarīgi no tā, vai lasāt grāmatu, gatavojaties gulēt vai vienkārši nepieciešams nedaudz gaismas, lai pārvietotos pa istabu, šo naktslampu var regulēt atbilstoši savām vēlmēm. Pateicoties iespējai kontrolēt lampu no tālruņa, jums nevajadzēs celties no gultas, lai veiktu regulēšanu, tāpēc tā ir ideāla izvēle tiem, kas novērtē ērtības un lietošanas vienkāršību.

Mūzikas atskaņotājs miega laikā - 360 grādu mūzikas pieredze

Govee H6057 naktslampiņa darbojas kā mūzikas atskaņotājs pirms gulētiešanas, nodrošinot 360 grādu mūzikas pieredzi, kas noteikti uzlabos jūsu miega kvalitāti. Pateicoties iespējai atskaņot mūziku no dažādiem avotiem, tostarp viedtālruņa, planšetdatora vai MP3 atskaņotāja, šī gaisma ļauj jums izveidot personalizētu skaņu celiņu gulētiešanai. Mūzikas 360° pieredze nozīmē, ka skaņa vienmērīgi izplatās visā telpā, radot bagātīgu un aizraujošu audio pieredzi, kas var palīdzēt jums atslābināties un vieglāk aizmigt. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku nomierinošai klasiskajai mūzikai vai maigām dabas skaņām, šī naktslampiņa var pielāgoties jūsu vēlmēm un palīdzēt jums izveidot ideālu miega vidi. Pateicoties tās daudzpusībai un augstajai skaņas kvalitātei, šī lampa ir lieliska izvēle ikvienam, kurš vēlas bagātināt savu miega režīmu ar nelielu mūzikas pieskārienu.

Piegādes veidi

  • Saņem veikalā Rēzekne
    29.05.2024 par brīvu
  • Saņem Venipak pakomātā
    31.05.2024 No 3.03 €
  • Saņem Omniva pakomātā
    31.05.2024 No 3.99 €
  • Saņem pasūtījumu mājās
    30.05.2024 No 3.96 €
  • Express piegāde
    27.05.2024 No 2.50 €
Apmaksas veidi: Internetbanka, Bankas pārskaitījums, Aizdevums.lv lizings, Incredit lizings
Jums ir jautājumi?
Zvaniet vai rakstiet
Drukāt
Ražotājs Govee
Svars&dimensijas
Svars 0.7
Iepakojums
Svars 0.70 kg
Kastes izmērs 13.00 x 18.30 x 15.20 cm